Nádobí pro slavnostní tabuli

Domov je místo, kam se vracíme každý den. Místo, kde se cítíme bezpečně, kam zveme svou rodinu a přátele. Domov je naše oáza odpočinku, místo kde je nám dobře.... budeme moc rádi, pokud nám dovolíte, pomoci Vám vytvořit takový domov a to ve spolupráci s českým výrobcem porcelánu značky Luis "by inspire...porcelán s českou duší".

Luis je českou rodinnou značkou uvedenou na trh v roce 2004 a každý rok připravuje s láskou nové kolekce porcelánového nádobí.

Se zdobením vánočního stromečku jde ruku v ruce i výzdoba sváteční tabule a  Vašeho interiéru. Když ozdobíte vánoční stromeček a uděláte si hezkou výzdobu interiéru, tak budete chtít mít nádherně připravenou vánoční tabuli, kde se Vaše rodina a hosté budou cítit jako na zámku. Z naší nabídky si můžete vybrat celé jídelní servisy pro každodenní nebo sváteční chvíle.

S výrobcem Luis jsme pro Vás připravili ucelené kolekce. Ve stejném designu naleznete vše potřebné pro Váš slavnostní den. Obdiv rodiny a přátel nad krásnou jídelní soupravou a chutné jídlo  vykouzlí úsměv na každé tváři.

V neposlední řadě musíme zmínit i kategorii vše na čaj a kávu. U nás si pořídíte šálky, hrnky, konvice, cukřenky, mléčenky či porcelánové lžičky ve stejném tvaru, dekoru nebo designu. Nezapomínejte, že kávu nebo čaj pijeme i několikrát denně. Vychutnejte si tedy svůj oblíbený nápoj z pěkného šálku a mějte hned lepší den.

Pokud Vám nestačí jen pěkné stolování, můžete si naše jídelní kolekce doladit i bytovými doplňky jako jsou vázy, svícny nebo dekorace. Tyto doplňky naleznete ve stejných barvách a tvarech jako jsou naše produkty pro stolování.

Obohatíte si svůj domov o krásné bytové doplňky a Vaši hosté jistě ocení Váš smysl pro detail.


Český výrobce porcelánu:

logo_luis-1